Нашата мисия

Фотокредит: Линда Александрийска, www.photolin.com 
Нашият фокус:

 

Женско здраве

Репродуктивно здраве

Здравословен избор на храна и добавки и билки

Диета и детоксикация

Хомеопатия и шуслерова терапия

Фотокредит: Линда Александрийска, www.photolin.com 
Мисията на Ваня

 

Аз съм щастлива жена, вече и майка и целта ми е да подкрепям и мотивирам хората да поемат отговорност за собственото си здраве, най-вече на жените в репродуктивна възраст, които имат проблеми със забременяването, но търсят алтернативи на класическата медицина.

Имам желание да съдействам на хора, които избират цялостния подход към здравето и търсят алтернативи на съвременните медицински методи за здравословните си проблеми. Вярвам, че мога да бъда много полезна на двойки, които имат репродуктивни проблеми, тъй като аз самата се борих с безплодие четири години, поради много напреднал стадий на ендометриоза.

С цел да съм възможно най-полезна на хората,  реших да подкрепя личния си опит с научна степен и в момента следвам Нутриционистика и цялостен подход към здравето към Канадския университет.

Мисията на Мария

Аз съм Мария и мисията ми е да подкрепям двойки с репродуктивни проблеми, както и да изграждам повече знание за женското здраве като цяло. През последните няколко години моят сериозен сблъсък с репродуктивни проблеми ме наведе на мисълта, че всичко научено по пътя трябва да се споделя и че е много важно хората да имат възможност за информиран избор.

 

През 2007 г. диагнозата ми ендометриоза и дългогодишното лечение с хормони ме отведоха към хомеопатията, когато открих, че има и други холистични начини да подпомогна тялото си.

 

През 2011 г. започнах да изучавам класическа хомеопатия, а през 2014 г. реших да дообогатя знанията си с 2 годишен курс по медицина към НСА София. Познавам много добре и Шуслеровата терапия.

Вярвам, че всеки човек трябва да има добра здравна култура и да преценява кое работи за него и кое не. Също така вярвам, че цялостният и индивидуален подход към тялото е това, което има значение и прави разлика.

Надявам се да вдъхновявам хората да не се отказват по пътя към мечтаното дете и да избират най-доброто за себе си.

© 2018 by Vanya Stoycheva&Marya Georgieva | Общи условия