Нашата мисия

Фотокредит: Линда Александрийска, www.photolin.com 
Нашият фокус:

 

Здравословен избор на храна и добавки

Спорт и движение

Управление на стреса

Женско и репродуктивно здраве

Фотокредит: Линда Александрийска, www.photolin.com 

                 Аз съм Ваня и съм студент по естествено хранене към Канадския университет по естествено хранене. Пътят ми към здравето и към майчинството беше изпълнен с много предизвикателства и диагнозата ендометриоза. Трудностите, които срещнах ме накараха да променя коренно начина си на живот и на хранене, защото вярвам, че болестта идва, за да ни накара да преосмислим навиците и поведението, които внасят токсичност в ежедневието ни и да ги преобразим. Вярвам, че изцелението е дълбоко лично преживяване и всеки трябва да извърви пътя сам, но също така знам, че подкрепата е силно необходима по този път.

От позицията на жена и майка, преминала през препятствията на безплодие и тежка операция имам желание да подкрепя всички жени, които са тръгнали по пътя към здравето. Това ме накара да запиша и специализация към Канадския университет по естествено хранене. Вярвам, че нашия ум и тяло са едно цяло и към здравето трябва да се подхожда от тази гледна точка.

                  Аз съм Мария, учредител и председател на фондация "Ендометриоза и репродуктивно здраве". Мисията ми е да подкрепям жени с ендометриоза и двойки с репродуктивни проблеми, както и да изграждам повече знание за женското здраве като цяло. През последните няколко години моят сериозен сблъсък с репродуктивни проблеми ме наведе на мисълта, че всичко научено по пътя трябва да се споделя и че е много важно хората да имат възможност за информиран избор.

През 2011 г. започнах да изучавам класическа хомеопатия, а през 2014-2015 г. преминах 2 годишен курс по медицина към НСА София.

Вярвам, че всеки човек трябва да има добра здравна култура и да преценява кое работи за него и кое не. Също така вярвам, че цялостният и индивидуален подход към тялото е това, което има значение и прави разлика.

Надявам се да вдъхновявам хората да не се отказват по пътя към мечтаното дете и да избират най-доброто за себе си.

© 2018 by Vanya Stoycheva&Marya Georgieva | Общи условия